Din pasiune și iubire pentru munca mea, pentru meseria de ghid de turism, s-a născut ideea pe care astăzi v-o prezint sub numele de:


‘ Călătoriile Antoniei’

Există o frumusețe aproape ireală și aceasta se regăsește în visurile pe care le avem. Însă când aceast vis îl transformi în realitate, frumusețea lui este nemărginită.

Este un proiect care a prins viață treptat și după multă muncă și de care sper să vă bucurați la fel de mult ca mine.

Astfel vă invit să călătoriți și să vedeți lumea împreună cu mine, să ne bucurăm de experiențe inedite, să descoperim orașe, țări, continente, în tour-uri cu un număr limitat de locuri și create special pentru a vă oferi o călătorie plăcuta și relaxantă.

Călătoriile Antoniei

Fie că iți plac ieșirile de o zi, fie vacantele lungi, orașele vechi sau metropolele, marea sau muntele, fie că iți place să savurezi o zi la plaja sau un pahar de vin la o degustare, haide să creăm noi povești împreună!

Vom avea timp să descoperim fiecare obiectiv, vom avea parte de plimbări  relaxante, fără sentimentul că suntem ‘pe ceas’ și nu putem să ne bucuram de ceea ce vizităm.

Călătoriile Antoniei

Haideți să facem din fiecare călătorie ceva unic și fermecător, să ne umplem viața cu emoții, senzații, arome și voie bună!

Călătoriile le găsiți aici!

Vă aștept cu mare drag să călătorim împreună!

Subscribe to our newsletter:

1 Comment

Leave A Comment

Your email address will not be published.