🌳 Dacă și vouă vă este dor de Italia, nu trebuie decât să dați o fugă până la ‘ I Giardini di Zoe’ și să vă lăsați transportați direct în perioada Renașterii.

🌳 Mărginită de copaci și garduri vii, îmbrăcați în culori tomnatice, ascunsă la început privirii, se ivește în toată splendoarea ei această minunăție plină de miresme și nuanțe: ‘I Giardini di Zoe’.

🌳 Se-arată elegantă asemenea unei domnițe, îmbrăcată de sărbătoare într-o rochie plină de flori, etalându-și frumusețea celor care au venit să i-o admire.

🌳 ‘I Giardini di Zoe’ sau ce poți face din pasiunea pentru grădinărit, a început ca o joacă a unui om de afaceri italian și s-a transformat încet încet în acest colț de rai situat în apropierea Hunedoarei, în sătucul Banpotoc.

🌳 Este o grădină aristocrată, care te poartă imediat cu gândul la epoca Renașterii italiene, totul fiind amenajat cu bun gust: covoare de iarbă, fântâni arteziene care își întind stropi argintii spre cer, tufișuri înflorite, tuia care domină peisajul prin înălțimea lor, râuri de flori, un paradis asemănător zonelor pitorești ale Toscanei, care abia așteaptă să fie descoperit.

🌳 În capătul grădinii, italianul a preferat o casă elegantă, un conac, cu un singur etaj, care devine parte din jocul lui și care se încadrează perfect în peisaj.

🌳 Eu m-am bucurat de plimbare, de culori și miresme, am savurat o cafea și o limonadă și m-am simțit ca în frumoasa Italie.

🌳 Dacă aveți drum sau vreți să vă faceți, merită din plin să vizitați ‘I Giardini di Zoe’, mai ales că taxa de intrare este modică: 10 lei!

🌳 Să aveți o toamnă bogată în frumusețe!

Călătoriile Antoniei – I Giardini di Zoe

Călătoriile Antoniei – I Giardini di Zoe
Călătoriile Antoniei – I Giardini di Zoe
Călătoriile Antoniei – I Giardini di Zoe
Călătoriile Antoniei – I Giardini di Zoe

Subscribe to our newsletter:

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published.