Salut!
Bine ai venit!

Călătoriile Antoniei

Eu sunt Antonia și te invit în lumea mea!

De mică mi-a plăcut să călătoresc, să descopăr lumea și am avut șansa, atât prin călătoriile personale, cât și prin prisma meseriei pe care o am, aceea de ghid de turism, de a vedea și a cunoaște multe din locurile minunate de pe acest pământ.

Îmi doresc de ceva vreme să așez toată informația într-un loc, dar lipsa timpului și-a spus mereu cuvântul. Lucrând ca ghid de turism, rar mai ai timp seara să stai să scrii, cel mult iți așezi câteva idei ca să nu pierzi informația din locul respectiv. Dar, odată cu pandemia, s-au schimbat multe lucruri și iată că acum a sosit și momentul să pun aici toate ideile, cunoștințele și experiența acumulată de-a lungul anilor și vă invit să descoperim împreună locații, oameni, culturi ale acestei lumi.

Vă voi oferi atât perspectiva unui turist obișnuit, cât și experiența oferită de munca în domeniul turismului.

Vom călători împreună prin marile metropole ale lumii, prin orașe patrimoniu Unesco, vom zbura cu balonul sau vom naviga mări și oceane, vom pătrunde în lumea restaurantelor fine cusine, ne vom bucura de degustări de vin și mâncăruri alese, ne vom delecta cu arta marilor muzee, vom învăța despre meșteșuguri și specific zonal.

Și vom putea face acest lucru nu doar virtual, pe acest blog!
Proiectul ‘Călătoriile Antoniei’ este menit să ne apropie, să ne dea șansa să ne cunoaatem și să călătorim împreună! Mai multe detalii aici

Pentru mine călătoria este, de fapt, trăirea momentului aceluia deplin de fericire și libertate. M-am născut și trăiesc în Brașov, dar pot spune că mai mult de jumătate din viață am fost pe drumuri, călătorind, învățând, experimentând.
A călători înseamnă găsirea autenticului prin fiecare experiență trăită, în fiecare loc în care ajung, prin oamenii pe care-i cunosc și experiențele pe care le asimilez!

Călătoria este un ‘joie de vivre’ la care toți avem dreptul!

Îmi doresc ca poveștile și informațiile împărtășite pe acest blog să vă ajute în viitoarele călătorii, să vă ofere un punct de plecare,  să vă inspire și să vă bucure sufletul!

A călători înseamnă să fii îndrăgostit de viață,  înseamnă emoție și șansa de a fi fericit!

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături și let’s see this world together!

Subscribe to our newsletter:

Leave A Comment

Your email address will not be published.